Overzicht van de Wilkoi showroom

De showroom van Wilkoi is te vinden op het industrieterrein van Sleeuwijk, De Hoogjens. In de ruim 300m² grote showroom is een groot assortiment aan Koi te vinden. In de winkel zijn altijd Tosai, Nisai, Sansai en zelfs Yonsai en oudere Koi terug te vinden. Daarnaast is natuurlijk een groot aanbod aan vijver gerelateerde producten aanwezig. Zoals alle bekende merken koivoer, vijvermaterialen, waterverzorging en een zeer compleet aanbod aan PVC.

Heeft u vragen over Koi, producten of een advies over de inrichten van uw vijver? Bij Wilkoi wordt u klantvriendelijk geholpen en wordt er gezorgd voor een passend advies, natuurlijk onder genot van een bakje koffie. Daarnaast kunt u bij Wilkoi terecht voor het testen van uw vijverwater, microscopisch onderzoek en advies over problemen met Koi, vijver en medicatie.

De showroom is gemakkelijk bereikbaar en centraal gelegen nabij de snelwegen A27 en A15. Vanzelfsprekend is er gelegenheid om te parkeren.

Bezoekadres
De Hoogjens 6
4254 XW Sleeuwijk
Tel: +31 183 310528

Japanse Koi aanbod

In de winkel zijn altijd Tosai, Nisai, Sansai en zelfs Yonsai en oudere Koi terug te vinden. Bij Wilkoi zien we graag dat iedereen een mooie Koi uitgezocht kan worden, voor ieder budget. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan betaalbare Koi van goede kwaliteit.

Alle aangeboden Koi worden in Japan geselecteerd. Daarvoor wordt er meermaals naar Japan afgerezen, waaronder in oktober, november en februari.

Japanse koi aanbod
Japanse koi aanbod

Alles over Wilkoi

Van oorsprong begonnen als kleine organisatie met een grote passie voor Koi. Sinds 2008 is Wilkoi opgericht door Wilco van de Giessen, voornamelijk met het doel om vijverbezitters en Koiliefhebbers een stukje kwaliteit en service te bieden. En dat is gelukt, hedendaags is Wilkoi nog steeds actief en wordt er veel aandacht besteed om jou als Koiliefhebbers of vijverbezitters blij te maken. Met verstand van zaken en een klantgerichte instelling wordt er hard gewerkt om jou te laten genieten van jouw vijver.

Onze blog, rijk aan info

Kun je niet genoeg van Koi krijgen? Dan hebben we in ieder geval één ding gemeen. En dat weerhoudt ons er niet van om wat kennis met jou te delen. Op onze blog zorgen wij er daarom voor met regelmaat leuke weetjes en informatie door te communiceren over Koi, vijver en alles hieraan gerelateerd.

Wilkoi

De Hoogjens 6
4254 XW Sleeuwijk
Telefoon +31 183 310528

Neem contact met ons op

Volg Wilkoi

Je kunt ons volgen via onze Social Media kanalen. Volg je ons al op Facebook en Twitter? Of heb je al eens een kijkje genomen op ons YouTube kanaal?

Assortiment

Wilkoi beschikt over een uitgebreid assortiment van vele bekende merken. We doen ons best om voor jou een interessant aanbod van producten te kunnen aanbieden. De merken welke worden aangeboden zijn allen merken waar Wilkoi zelf achter staat. Zo zorgen we ervoor dat ook jij tevreden zult zijn met je aankoopt.

De meeste bekende merken zijn te vinden in onze showroom, en daarnaast natuurlijk in de webshop. Dit zijn onder andere de volgende merken: Air-Aqua, AquaForte, Anarex-Bio, AquaKing, Auga, Bactoplus, Blue Lagoon, Cloverleaf, Colombo, DAB, Evolution Aqua, FD Food, Filtreco, Fish Pharma, Fujiyama, Hailea, Hikari, House of Kata, Kinshi, Koi Pro, Microbe lift, Natural Aquatic, Nitto, Perfect Pond, Philips, Pond Support, Probites, Sansai, Secoh, Seneye, Sequence, Sera, Shinji, SuperFish, Takazumi, TMC, Velda, Vivaria en Xclear.