Nieuw trommelfilter: Combi Drum 60.000

Je bekijkt nu Nieuw trommelfilter: Combi Drum 60.000
Koi Pro Combi Drum 60000 trommelfilter

Wellicht heb je het model 30.000 al in onze winkel zien staan. Een prachtig combi trommelfilter van Koi Pro, wat voldoet aan alle verwachting en ook meer dan prima zijn werk doet bij diverse van onze klanten én daarnaast in onze eigen winkel op één van de ronde bassins. Koi Pro heeft nu ook een groter exemplaar, de Koi Pro Combi Drum 60.000. Ook dit model komt bij ons in de winkel te staan.

Eigenlijk is dit een kopie van het 30.000 model, maar dan is alles een stukje groter. Niet één UV lamp van 40 Watt, maar twee ingebouwde 40 Watt lampen. De pompcapaciteit is bijna verdubbeld naar 30.000 liter per uur en natuurlijk zijn de afmetingen groter. Dit model is 127 cm lang, 92 cm diep en 103 cm hoog.

Het fijne is dat je een trommelfilter krijgt, waardoor je het onderhoud flink verminderd en daarnaast je water veel stabieler maakt. De waarden blijven constanter, doordat het vuil direct wordt weggespoeld. En je filtermedium zelf, wat in de aangebouwde filterkamer zit, blijft zo goed als brandschoon en heeft geen tot nauwelijks onderhoud nodig. Bij dit model kies je zelf of je gaat voor een bewegend bed filtermedium, of liever kiest voor Japanse matten.

Koi Pro Combi Drum 60000 trommelfilter compleet
Koi Pro Combi Drum 60000 trommelfilter compleet

Meer details over de Koi Pro Combi Drum 60.000

Meer informatie over dit trommelfilter? Kom vrijblijvend langs in onze winkel, wij kunnen je alles toelichten en met onze showmodellen laten zien. Ook hebben we zelf een Combi Drum draaien om één van onze showvijvers, zo zie je precies de werking. Of lees direct verder over de productkenmerken op deze pagina: Koi Pro Combi Drum 60.000 trommelfilter.

Geef een reactie