Izumiya Bekko in de prijzen

Je bekijkt nu Izumiya Bekko in de prijzen

20 en 21 mei heeft de 8ste Euregio Koi Show plaatsgevonden. Deze Koishow is de afgelopen jaren steeds verder in omvang gegroeid, en ondertussen heeft menig hobbyist en dealer deze show gevonden. Zo ook één van onze klanten, Ramon, die een aantal jaren geleden een Bekko bij ons heeft aangekocht van kweker Izumiya.

Gaat dat wel goed komen?

De Bekko is door Ramon bij ons aangekocht op tweejarige leeftijd. Op dat moment was er over de huidkwaliteit geen twijfel over mogelijk: dit wordt een hele fraaie vis. Een huid witter dan wit en onderliggend sumi (zwart) wat er veelbelovend en goed verdeeld uitziet. Ja, deze Bekko mocht er toen al wezen.

Eén kleine maar… Er was op dat moment een vlek op de kop zichtbaar, pal tussen de ogen. Niet de gebruikelijk kleuren van een Bekko, maar eerder lichtrood of lichtroze van kleur. Zal dat ooit wel volledig weg gaan trekken? Met het voordeel van de twijfel is de Bekko naar deze klant verhuist.

Bekko in de prijzen Euregio Koi Show

Best in Variety Bekko!

Niet lang daarna is de vlek op de kop steeds verder weggetrokken. En zie hier wat het resultaat kan zijn. Niet zomaar een Bekko, een echt prachtexemplaar met subliem Shiroji. Goed genoeg om de beste Bekko in Size 5 te mogen zijn! En alsof dat nog niet genoeg was ook nog bekroond tot de beste Bekko van de gehele Koi show met de “Best in Variety Bekko” award!

Gefeliciteerd, Ramon!

Dubbele award voor deze Bekko!

Geef een reactie