Binnenkomst Koi maart 2018

Je bekijkt nu Binnenkomst Koi maart 2018

Afgelopen donderdagavond, 8 maart, is er weer een levering Koi geweest. Hiervoor zijn we die avond druk bezig geweest. En met goed resultaat, al zeggen wij het zelf! In deze blog geven we je een overzicht van alle nieuwe vissen die afgelopen donderdag zijn gearriveerd in de winkel. Hoogste tijd voor jou om een kijkje te komen nemen in onze showroom!

Alle Tosai in één video

Hirasawa Tosai, Kohaku van +/- 20 cm!

Igarashi Seiki Tosai, met onder andere Yamabuki Ogon, Asagi, Shusui, Beni Kumonryu, Ochiba Shigure, Kujaku, Yamabuki Ogon, Goshiki en Kikusui

Kataoka Tosai, hoge kwaliteit Tosai Asagi, nog zeer licht van kleur en met goede potentie.

Marudo Tosai, Sanke, specialiteit van Marudo.

Kataoka Tosai, Sanke en Kohaku. Goede tosai met zuiver witte huid.

Aoki Tosai, met onder andere Kikusui, Kohaku, Kin Showa, Yamatonishiki, Ki Matsuba, Matsuba, Goshiki en Doitsu Kujaku.

Kataoka Tosai, Tancho Sanke!

Marudo Tosai, Showa

Oofuchi Tosai, mix met onder andere Kohaku, Showa, Kujaku, Hariwake en Chagoi.

Otsuka Tosai, mix met onder andere Ki Utsuri, Ginrin Chagoi, Karashigoi, Kujaku, Goshiki, Ginrin Goshiki, Asagi, Hi Asagi, Budo Goromo en Ochiba Shigure.

Takahashi Tosai, forse vissen met onder andere Showa, Kohaku, Goromo, Budo Goromo, Kujaku, Doitsu Hariwake, Kikusui, Asagi, Shusui, Ochiba Shigure en Doitsu Platinum Ogon.

Yagenji Tosai, met onder andere Ginrin Shiro Utsuri, Kikusui, Showa, Doitsu Chagoi, Karashigoi, Kigoi, Kohaku, Sanke en Ginrin Showa.

Kaneko Small Nisai

Meerdere aparte variëteiten en mooie exemplaren van kweker Kaneko. Meer informatie over de Kaneko Small Nisai in deze blog: Kaneko Small Nisai nieuw in de winkel.

Nisai Sanke van kweker Kataoka

Kweker Kataoka zal ondertussen geen onbekende meer zijn voor jou. Deze kweker weet wat hij doet met zijn Sanke lijnen. Jaar op jaar lijken zijn Sanke wel van betere kwaliteit te worden. Het Sumi is altijd subliem en oogt diep van kleur, echt lakzwart. Met de huid en bouw van deze Sanke zit het wel goed. Lengte is +/- 50 cm.

Nisai Ki Utsuri en Ki Matsuba van kweker Maruhiro

Met ongeveer 30 á 35 cm lengte zijn we blij met deze nieuwe aanwinsten voor de showroom. Ieder van de Ki Utsuri heeft een goed verdeeld patroon. Daarnaast een Ki Matsuba! Iets wat we nog niet eerder in de winkel hebben gehad. Matsuba staat letterlijk voor dennenappel, Ki staat voor geel.

Nisai Kohaku van kweker Nogami

Vier stuks Nisai Kohaku van kweker Nogami, met een lengte van +/- 50 cm. Nogami is een kweker die zich volledig op Kohaku heeft gestort. Als we aankopen doen bij deze kweker, weten we dat we kwaliteit aankopen.

Geef een reactie