Kaneko Small Nisai nieuw in de winkel

Je bekijkt nu Kaneko Small Nisai nieuw in de winkel

Kaneko, een Japanse kweker waar we al sinds het eerste jaar van bestaan mooie aankopen doen. Een kweker die kwaliteit in huis heeft en waar we altijd een paar bijzondere exemplaren tegen het lijf lopen. In deze selectie hebben we een aantal goede Goromo en Budo Goromo, Koi die we maar zelden in de winkel hebben zwemmen. Daarnaast zitten er aparte variëteiten in, zoals een Doitsu Tancho Goshiki en Ginrin Matsukawabake.

In onderstaande video een overzicht van de aankopen die afgelopen donderdag, 8 maart, in de winkel zijn aangekomen. Vanaf 0:40 seconden in de video worden de fragmenten getoond waarop de Koi afzonderlijke van elkaar gefilmd zijn.

 1. Goromo
 2. Kikusui
 3. Budo Goromo
 4. Kumonryu
 5. Tancho Showa
 6. Kumonryu
 7. Goromo
 8. Kikokuryu
 9. Goromo
 10. Doitsu Tancho Goshiki (uniek!)
 11. Budo Goromo
 12. Ginrin Shiro Utsuri
 13. Ginrin Matsukawabake
 14. Budo Goromo
 15. Budo Goromo
 16. Tancho Showa

Interesse? Aankopen is reeds mogelijk!

Heb je interesse in deze Small Nisai van kweker Kaneko? Wacht niet te lang en laat het ons weten. Iedere van de Koi is los gefilmd en genummerd. Zie de video vanaf 0:40 seconden.

De Koi mogen bij ons in de winkel verblijven gedurende de quarantaine periode en daarnaast totdat de watertemperatuur het toestaat om de vissen naar buiten te verplaatsen. En dat natuurlijk zonder extra kosten.

Geef een reactie