Japanreis oktober 2017 in aantocht!

Je bekijkt nu Japanreis oktober 2017 in aantocht!
Mee naar japan

Het is aftellen geblazen! Nog één nachtje en Wilkoi vertrekt naar Japan. Tijd om af te reizen naar het land van de rijzende zon. Dinsdag 17 oktober stapt Wilkoi in het vliegtuig om vervolgens de Shinkansen te pakken richting Nagaoka. Vanuit hier zullen we per auto verder reizen naar Ojiya. In deze regio, het Niigata gebied, zijn een groot aantal kwekers gevestigd. In de afgelopen jaren hebben we met deze kwekers en diverse locals goede contacten gelegd. Tijdens deze twee weken durende Japanreis gaan we ons best doen heel wat moois te selecteren voor het komende seizoen.

Deze reis staat voornamelijk in het teken van de grotere vissen. We gaan hierbij voornamelijk op zoek naar nisai en oudere vissen. Vroeg in het voorjaar zullen we de jonge vissen selecteren voor het komende seizoen.

We proberen jullie natuurlijk weer zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Houdt onze blog in de gaten voor de laatste updates.

Aangepaste openingstijden tijdens de Japanreis

In verband met de Japanreis is Wilkoi gedurende de periode van 17 oktober t/m 4 november 2017 alleen geopend op de zaterdagen van 10:00 tot 16:00 uur. Dit gaat om de zaterdagen 21 en 28 oktober, en zaterdag 4 november.

Telefonisch niet bereikbaar

Van 17 t/m 31 oktober is Wilkoi telefonisch niet bereikbaar. Voor directe vragen, stuur een e-mail naar info@wilkoi.nl

Geef een reactie