Masahito Kataoka 1 juni bij Wilkoi!

Je bekijkt nu Masahito Kataoka 1 juni bij Wilkoi!

Al sinds het eerste jaar dat Wilkoi geopend is, wordt er minimaal jaarlijks afgereisd naar Japan om nieuwe aankopen te doen. Masahito Kataoka (Matcho) is hierbij ons trouwe contactpersoon in Japan, die de weg wijst naar de diverse kwekers. Eens in de zoveel tijd komt Matcho naar Nederland en bezoekt hij onze winkel. Dit jaar is hij er ook voor jou!

Masahito Kataoka

Mooier kan niet: je eigen vragen stellen aan een kweker

Donderdag 1 juni zal Matcho vanaf 16:00 tot 18:00 uur aanwezig zijn, waarbij het voor jou de kans is om een ontmoeting te doen met een Japanse kweker en al je vragen te stellen.

Heb jij brandende vragen die je het liefste zelf en persoonlijk aan een kweker wilt vragen? Donderdag 1 juni tussen 16:00 en 18:00 uur is hiervoor de uitgelezen kans. Je bent vrij om vragen te stellen over kwaliteitserkenning, of bijvoorbeeld de kweek en het selectieproces van jonge tosai. Heb je vragen relevant aan de koi hobby, stel ze gerust op deze dag!

Oya Koi Farm

Masahito Kataoka is een kwekerszoon. Zijn vader, Tetsutaro Kataoka, is jaren geleden begonnen met een eigen kwekerij: de Oya Koi Farm. Hedendaags wordt deze Koi Farm beheerd door de broer van Matcho: Taro. De Oya Koi Farm is vooral bekend door de fenomenale Asagi die er gekweekt worden. Met deze variëteit worden er door de Kataoka’s heel wat prijzen binnengesleept op de grootste shows, waaronder de All Japan Koi Show.

Asagi Oya Koi Farm

Dit bericht heeft één reactie

Geef een reactie