Wilkoi gaat naar Japan!

Je bekijkt nu Wilkoi gaat naar Japan!
Mee naar japan

Het is je vast al opgevallen. De showroom is zo goed als leeg, op enkele Koi na. Een goed teken! Er is ontzettend veel ruimte voor nieuwe Koi. De hoogste tijd om de tickets naar Japan alvast te boeken!

In februari aan de Ramen soep & noedels

Al vroeg in februari zetten wij ons voeten aan wal van het Japanse. Waar ons hoogstwaarschijnlijk een flinke laag sneeuw te wachten staat. Een halve meter sneeuw op een enkele dag is in het gebied van de kwekers rond die periode geen uitzondering. Dat beloofd weer wat! Niet alleen zullen we prachtige Koi aanschouwen – En natuurlijk aankopen -, maar ook mogen we genieten van het heerlijke Japanse eten waar nu al naar uitgekeken wordt.

Een nieuwe selectie Japanse Koi

Wat voor moois wij dit jaar mee terugnemen? Wij hebben natuurlijk al een beeld wat we graag selecteren om mee te nemen naar Nederland. Toch weten we nooit exact wat we aantreffen, we zijn daarbij afhankelijk van het aanbod bij de kwekers. We zullen met de hand onze Koi selecteren, waarna de Koi enkele weken later met het vliegtuig naar Nederland komen. Ruimte hebben we in ieder geval genoeg in de winkel, we kunnen heel wat Koi kwijt dit jaar.

Volg ons reisverslag

Wij gaan ons uiterste best doen om jou zo goed mogelijk op de hoogte te houden. Je kunt ons volgen via de bekende kanalen op social media. Maar natuurlijk doen wij ook ons best om op onze website een aantal verslagen te delen.

Jouw zoekopdracht meegeven?

Mocht jij nu zelf specifiek naar iets op zoek zijn, kun je dat bij ons aangeven. Houdt er hier rekening mee dat het handmatig selecteren van Koi gaat om vissen die over het algemeen net wat groter zijn, minimaal 20-25 cm en een budget van boven de € 100,-. Speciale zoekopdrachten onder dit bedrag is (meestal) niet mogelijk.

Je kunt onderstaande formulier gebruiken, of neem direct contact met ons op door een Whatsapp of mail toe te sturen. Via Whatsapp of mail kun je een foto invoegen zodat wij een beeld hebben wat jij ongeveer zoekt. [Houdt er rekening mee dat prijswinnaars van internet ook prijzig zijn… 😉 ]

    Geef een reactie