Japanreis 2017: Mee naar Japan in 4,5 minuut (deel 6)

Je bekijkt nu Japanreis 2017: Mee naar Japan in 4,5 minuut (deel 6)
Mee naar japan

We nemen je mee op reis naar Japan. Klinkt niet verkeerd, dachten wij zo. En rustig maar, het is niet eens nodig om je koffers te pakken. Nee, veel gemakkelijker en compleet zonder stress, gewoon vanuit je stoel. Gezamenlijk gaan we op bezoek bij een groot aantal kwekers in het sneeuwrijke Niigata.

Vanaf 7 tot 14 februari is Wilkoi in Japan geweest om een mooie nieuwe collectie Koi voor de showroom te selecteren. We kunnen met trots zeggen dat dit gelukt is. De meeste aankopen zijn al te zien in de vijf blogs die eerder zijn gepubliceerd. Onderaan dit artikel zijn de links terug te vinden naar deze blogs. We zullen later, bij aankomst van de vissen vanuit Japan, een artikel schrijven met foto’s en video’s van alle aankopen.

Ondertussen zijn de koi aangekomen! Alle aangekomen koi kun je hier bekijken.

Mee naar Japan

Eerst nemen we je mee naar Japan in deze video van 4,5 minuut. Trek de sneeuwlaarzen maar alvast aan, die gaan zeker van pas komen. We nemen een kijkje bij duizenden Tancho Sanke, de beste koi van de Marudo Koi Farm, heel veel sneeuw en een groot aantal bekende kwekers.

Meer schrijven lijkt ons overbodig, beelden vertellen immers veel meer dan woorden. Bekijk de video en ervaar een klein stukje van de Japanreis door de ogen van Wilkoi.

Alle Japanreis 2017 artikelen

Geef een reactie