Tosai soragoi van kweker Ogata!

Je bekijkt nu Tosai soragoi van kweker Ogata!

Een aantal weken geleden zijn er nieuwe soragoi binnengekomen van kweker Ogata! Deze soragoi van kweker Ogata zijn tosai, oftewel éénjarig. Met ongeveer 20-25 cm zijn ze nog niet heel groot, maar zeker niet klein voor de leeftijd!

Onderstaand staan twee exemplaren uit de box op de foto. Dit zijn niet de enige, we hebben er natuurlijk meer, zie ook de video onderaan deze pagina.

Uitstralen van rust

Soragoi staan bekend om het zeer rustige karakter wat ze hebben. Ze stralen echt rust uit, en staan bekend als koi met zeer tamme eigenschappen. Zekerheid over de tamheid is er natuurlijk nooit, maar over het algemeen zal het een echte rustige koi zijn, die vaak ook nog eens de andere koi meeneemt. Soragoi zijn wat dapperder en rustiger als de meeste variëteiten die daardoor gemakkelijk tam te maken is. Ze nemen graag het voortouw, en zijn dan ook vaak de eerste die bij je hand verschijnen.

Handtamme koi

Met een beetje oefening is uit de hand voeren dus goed mogelijk en zeker geen uitzondering!

Direct uitzoeken en meenemen!

Deze soragoi van kweker Ogata hebben zonder problemen de quarantaineperiode bij ons verbleven. Ze mogen daardoor direct mee naar huis!

Geef een reactie